Julafton

Befinner mig i norrland och firar jul, nyår och mellandagar med finaste släkten. Får fina presenter, träffar favorithunden och målar naglar. Åker till Luleå och vuxenshoppar hushållsapparater som kaffeapparater och brödrostar  och undrar om jag fortfarande bor hemma vid nästa jul och hur livet ser ut då. Den mesta tiden är det fullt upp och det är ca -30 här i Norrland - jag trivs!

Glitter

Häromdagen köpte jag ett nytt nagellack och lite glitter på MIST Stockholm och tillsammans med mitt snabbtorkande överlack fick mina naglar bli väldigt glittriga. Lyser upp lite i vintermörkret och känns lite som en förtid till nyårsafton nästan. Packar tills 4 veckors norrlandsvistelse, men vad packar man egentligen när man ska vara borta en evighet men samtidigt inte vill få övervikt på planet?

Årets första julklappsbyte

I tisdags mötte jag upp min vän Peter  för årets första julklappsbyte. Åt gott på Jensens och strosade runt lite på stan. Foto"nördar" som vi bägge är så handlade självklart bägge julklapparna något om foto! Fick en väldigt fin bok att sätta in bilder i nu när jag fått min skrivare. Kommer bli toppen! :D